Naptáron a pólósok – licit indul!

2015. december 21. 11:56

A Vigyél Haza Alapítvány megszokott remek színvonalú naptárán ezúttal női és férfi pólósaink hívják fel a figyelmet az árva kutyák nehéz sorsára, az örökbefogadásra, egyúttal egy aláírt példányt árversére bocsájtanak: waterpolo.hu/licit

Mint már beszámoltunk róla, jótékony célú naptárral segített az árva kutyákon női- és férfiválogatottunk. A Vigyél Haza alapítvány – amely évről vére színvonalas falinaptárral buzdítja a jóérzésű állatbarátokat, támogatóiakat az árva kutyák örökbe fogadására, az alapítvány munkájának segítésére – 2016-ban a pólósokat kérte fel a nemes célra, mert, ahogy kiemelték, „számunkra nagyon fontos, hogy naptárjainkon mindig a maga területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassunk meg egy-egy árva kutya társaságában.”

Az Állategészségügyi Szolgálat (Illatos úti) telepére évente több mint kétezer közterületen befogott, vagy leadott kutya kerül. Az alapítvány hét éve dolgozik a gazdátlan kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért, gazdához juttatásáért. Nincsenek fizetett munkatársaik, valamennyi adományt – melyet nagylelkű támogatóktól kap – kizárólag a sérült és gazdátlan kutyák gyógyítására fordítja. A kuratórium tagjai és valamennyi önkéntesünk, munkájukat kizárólag elkötelezettségből, az állatok iránt érzett szeretetből ingyenesen, szabadidejében végzik. Tevékenységünket, gazdálkodásunkat az Alapítvány Felügyelőbizottsága ellenőrzi.

Pólósaink örömmel fotózkodtak a kutyák társaságában (a képek önmagukért beszélnek!), nagyfokú érdeklődést mutattak az alapítvány munkája iránt – amint Takács Orsolya fogalmazott: „Nagyszerű érzés, ha ezzel segíteni tudunk rajtuk, egyúttal felhívni a figyelmet erre a rendkívül fontos témára.”

Nagy öröm volt számukra megismerni a válogatottak tagjait, akik valamennyien, az első perctől lelkesen, segítőkészen álltak a fotózáshoz. A képeken, az élsportolókkal együtt szereplő kutyák, korábban az Illatos útra kerültek, majd az alapítvány gondozásában várták új gazdáikat. Mára, már szinte kivétel nélkül végleges otthonra leltek. Az elkészült képekkel szeretnénk bemutatni, hogy valamennyien szépek, hűségesek és szerethetőek. Célunk, hogy a felvételekkel kedvet csináljunk az önhibájukon kívül gazdátlan állatok örökbe fogadásához. Ezért arra kérünk minden állatbarátot, hogy ha kutyát szeretne, fogadjon örökbe egyet a gondozásunkban, vagy az Illatos úton lévő árva állatok közül!” – szól az alapítvány a nagyérdeműhöz.

A naptár mintegy ezer példányban jelentetik meg 3500 forintért megvásárolható. Miután a hagyományos terjesztés magas jutalékkal jár, ezért közvetlen értékesítést csak néhány speciális helyen van, ezért interneten is megrendelhető a csodálatos kiadvány. Minden részlet megtalálhat az alapítvány honlapján: www.vigyelhaza.hu

Vízilabdázóink kicsit továbbgondolva a történetet arra jutottak, hogy egy naptárat mindkét válogatott játékosai aláírtak, és árversére bocsájtanak! December 28-ig itt lehet licitálni, a befolyt összeget pedig a Vigyél Haza Alapítvány kapja.

És a werkfilmet is érdemes megnézni: itt



E.ON Férfi OB I.

A-HID VasasPlaket - EPS-Honvéd

2023. jan. 14. 18:30

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - Genesys OSC Újbuda

2023. jan. 17. 19:15

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - A-HID VasasPlaket

2023. jan. 21. 17:00

E.ON Női OB I.

FTC-Telekom - UVSE

2023. jan. 22. 16:15

BENU Női Magyar Kupa: III. Kerületi TVE-UVSE 5-14 (Fotók: Kovács Anikó)
BENU Női Magyar Kupa: Eger-FTC 10-12 (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok