Fontos bejelentések Egerben: alakul a következő évad csapata

2018. február 11. 14:36

Bárány Attila ügyvezető elnök a klub honlapján jelentette be örömmel, hogy sikerült megállapodniuk a vezetőedző Dabrowski Norberttel, valamint a Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám, Angelos Vlachopoulos trióval, és hazatér a kapus, Valics Bence.

Nagy hevesi fogás: Dabrowski Norbert a következő idényben is az Egert irányítja majd - Fotó: Fehér Kálmán

Tekintettel arra, hogy a zuhanyhíradóban elhangzó hírekkel honlapunk nem foglalkozik, mindig megvárjuk a hivatalos bejelentést. És ebben az esztendőben ott tartunk, hogy már február első felében megtörtént mindez az egyik élcsapatnál. Nevezetesen Egerben.

A bajnokságban és Bajnokok Ligájában eddig kimondottan jól teljesítő hevesiek honlapja számolt be a hivatalos hírről, miszerint a következő szezonban is őket erősíti az olimpiai- és világbajnok Hosnyánszky Norbert, a világbajnok Decker Ádám, valamint a görög Angelos Vlachopoulos. Rajtuk kívül egy régi-új arc szerződtetése is hivatalossá vált: a 27 esztendős Valics Bence hazatér majd az Egyesült Államokból, és az egri kaput védi majd.

„Valóban nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk a közös folytatásról Valics Bencével, mert mindig jó érzés, amikor olyan emberek térnek vissza, akik egykoron innen indultak" fogalmazott a csapat honlapján az Egri Vízilabda Klub ügyvezető-elnöke, Bárány Attila.

Aki szerint az igazán kiemelendő hír az, hogy sikerült megegyezni a vezetőedzővel, Dabrowski Norberttel is – avagy a 43 esztendős tréner marad a következő idényben is, folytonos a szakmai munka a csapatnál: „Elsőként mégis Dabrowski Norbert személyét említeném meg, hiszen vezetőedzőnk remek és eredményes munkát folytatott az elmúlt években, akinek irányításával a közös folytatás során is hasonlóan szép időszakban reménykedhetünk. El kell mondanom a három említett játékosról, nagyon fontosnak tartottuk, hogy ideje korán megállapodjunk, hiszen komoly értékei az egri vízilabdának. Természetesen a keret többi tagjával is folyamatosak az egyeztetések, hiszen azon vagyunk, hogy a csapat gerince mindenképp egyben maradjon. Fontosnak tartottuk, hogy a már hosszabbítottak, illetve az eddigi egyetlen érkező személyét bejelentsük, hiszen olyan embereket sikerült megnyernünk a közös folytatásra, aki mind szakmailag, mind emberileg nagyon fontosak klubunk filozófiáját illetően.”

Az egriek 13 bajnoki meccsükből 12-t megnyerve, egyen egy pontot szerezve (Miskolcon) már biztosan alapszakasz-győztesek a B-csoportban, a Bajnokok Ligájában pedig a Szolnok oda-vissza legyőzésének is köszönhetően pillanatnyilag a Recco mögött a második helyen állnak a B-csoportban, kifejezetten jó esélyük van a Nyolcas Döntőbe jutásra.



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok