Nem titok: itt a 13 fogadalom!

2017. július 10. 14:00

Női válogatottunk játékosai a világbajnokság előtt dr. Csernus Imre pszichológus javaslatára egyenként papírra vetették, hogy mit fogadnak meg. Mert miként a szakember elmondta, a példaképek hitelesek, betartják, amit ígérnek.

Íme, a csapatkapitány, Keszthelyi Rita fogadalma

Az alábbiakban 13 kézzel írt fogadalmat olvashatnak el. 13 olyan fogadalmat, amelyet azok a hölgyek tettek, akik vasárnaptól harcba indulnak álmaik megvalósításáért. Női válogatottunk játékosai – akik amúgy hétfőtől szerdáig Egerben az olimpiai- és világbajnok amerikaiakkal készülnek közösen Egerben – dr. Csernus Imre, a csapat pszichológusának javaslatára vetették papírra azokat a gondolatokat, amelyeket a legfontosabbnak tartanak, amelyeket megfogadtak a közösségben – és amelyeket aztán felolvastak a többiek előtt.

„Nem csinálunk titkot ezekből a fogadalmakból, fontos, hogy a közvélemény is megtudja őket, a szavahihetőség, a hitelesség kiindulópontja ugyanis az, hogy ezeket betartom. Nem akartam, hogy menet közben belebonyolódjunk bármibe, ami elvonja a figyelmet, hogy esetleg egymásra mutogassunk. Fontos, hogy összezárjon a csapat, amit úgy lehet a legjobban elérni, hogy a többiek előtt megfogalmazódnak ezek a gondolatok. Természetesen megkérdeztem őket, hogy kommunikálhatjuk-e kifelé – nem volt ellenvetésük. Ők tizenhárman rengeteg fiatal lánynak a példaképei, előttük is igazolhatják, igazolják majd ennek a miértjét, ugyanis a legfontosabb a szavahihetőség. Márpedig ezek a lányok mindent elkövetnek, hogy a fogadalmaikat a legnehezebb helyzetekben is betartsák” – fogalmazott dr. Csernus Imre, női válogatottunk pszichológusa.
 

Antal Dóra

Bujka Barbara

Czigány Dóra

Csabai Dóra

Gangl Edina

Gurisatti Gréta

Illés Anna

Kasó Orsolya

Keszthelyi Rita

Szilágyi Dorottya

Szücs Gabriella

Takács Orsolya

Tóth Ildikó



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok