Beiktatás az MVLSZ és a Flying Blue törzsutasprogramjával közösen

2016. szeptember 19. 18:59

A Hírességek Csarnokába beválasztott hat háromszoros olimpiai bajnok, Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán beiktatása 2016. október 29-én lesz Santa Clarában. Bajnokaink dr. Kemény Dénes vezetésével kelnek majd útra – egy közös nyereményjátéknak hála a fődíj nyertese velük tarthat majd, de emellett 10 darab exkluzív ajándékcsomag is gazdára talál.

Mint 2015 novemberében beszámoltunk róla, az International Swimming Hall of Fame, azaz a nemzetközi sportági halhatatlanokat tömörítő szervezet Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt is a tagjai közé választotta.

A magyar vízilabdázók eddig is szép számban képviseltetik magukat, hiszen a Hírességek Csarnokának tagja Faragó Tamás, Gyarmati Dezső, Halassy Olivér, Homonnay Márton, Kárpáti György, Kemény Dénes, Komjádi Béla, Lemhényi Dezső, Markovits Kálmán, Mayer Mihály, Németh János, Szivós István, id. Szivós István és Zólyomi András.

A fent megnevezett hat háromszoros olimpiai bajnok beiktatása 2016. október 29-én lesz az amerikai Santa Clarában – ezzel kapcsolatban a jelölőbizottságban és a döntőbizottságban is tag dr. Kemény Dénes így fogalmazott: „Megérdemelték ezek a játékosok, ez így helyes. Elmondtam az érintetteknek, hogy nem feltétlen nézne ki jól, hogy minden évben az egyiküket választjuk be, és abc-sorrendben teszünk különbséget, sokkal elegánsabb a hat páratlan eredménysorral rendelkező játékos mellett egyszerre letenni a voksot. Örülök, hogy így történt!”

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke többek között a Flying Blue programnak köszönhetően természetesen ott lesz volt játékosai hivatalos beiktatásán: „Hálásak vagyunk a támogatásnak, amelynek révén kényelmesen meg tudjuk tenni a hosszú utat, és kint méltóképpen meg tudjuk ünnepelni ezt a dicsőséget.”

Az Air France és a KLM magyarországi igazgatója, Kiss Ildikó boldog, hogy segíthetnek, mint fogalmazott: „Büszkék vagyunk arra, hogy az Air France és a KLM a háromszoros olimpiai bajnokokat támogatja. Ezek a sportolók ugyanazt a kiválóságot képviselik a sport világában, amit a négy egymást követő évben Európa legjobbjának választott Flying Blue törzsutasprogramunk a légiközlekedésben.”

A Flying Blue Európa legnagyobb, díjmentes, 27 millió tagot számláló légitársasági törzsutas programja, melynek tagjai az Air France, KLM és partnerei hálózatán belül több mint 1000 célállomás napi 17 ezer járata közül választhatnak. A belépést követően a felhasználók minden utazással gyűjthetik a mérföldeket, melyekért cserébe extra kedvezményeket, szolgáltatásokat kaphatnak, valamint – beváltva azokat – jegyeket vásárolhatnak, vagy elkölthetik őket az Air France és KLM légitársaságok partnereinél is. A Flying Blue törzsutas program 2016 áprilisában 5 kategóriában is a legjobbnak bizonyult a világ egyik legnevesebb, hűségprogramokat díjazó versenyén, a Freddy Awardson.

Az MLVSZ az Air France és a KLM közösen szeptember 20-tól közös nyereményjátékot hirdet a waterpolo.hu hivatalos Facebook-oldalon, amelynek főnyereményeként a legszerencsésebb kiutazhat a pólósokkal a beiktatásra. A játék pontos részleteit, a nyeremények jegyzékét Facebook-oldalunkon hozzuk nyilvánosságra.



E.ON Férfi OB I.

BVSC-Zugló - Genesys OSC Újbuda

2022. nov. 19. 19:15

E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok