Egy Csepp Hazai Pálya Rióban is!

2016. július 25. 13:56

Az E.ON Hungária Kft. a nagy sikerű roadshow záróakkordjaként az olimpián résztvevő csapatinak minden egyes tagjának limitált kiadású, egyedi tervezésű ezüst amuletteket nyújtott át.

Fotó: Balogh Máté

„Játsszanak bárhol, bármikor, vízilabda csapatainknak idegenben is ugyanannyi buzdításra van szüksége, mint amikor itthon mérkőznek meg. Tegyünk azért, hogy külföldön is azt érezhessék, a magyar szurkolók energiája minden pillanatban velük van és erőt ad nekik a sikerhez!”

A Magyar Vízilabda Szövetség egyik főtámogatója, az E. ON Hungária Egy Csepp hazai Pálya nevű remek kezdeményezése a végéhez ért. Júliusban 11 helyszínes vízgyűjtő roadshow keretében járták az országot, amelynek állomásain maximum 2 dl mennyiségű vizet hozhatott bárki. Ezeket összegyűjtötték, megtisztították, és végül kis üvegcsékbe töltötték. A magyar vizek esszenciáját limitált kiadású, egyedi tervezésű ezüst amulettekbe helyezték – ennek az átadására került sor ünnepélyes keretek között a Hajós uszodában, minden játékos kapott belőle egyet.

„Hogy idegenben is úgy érezhessék: az Egy Csepp Hazai Pályán keresztül velük van a szurkolók támogatása” – szólt a szlogen, amely kapcsán Károlyi Zsuzsanna, a cég kommunikációs- és marketingvezetője elmondta, hogy a kezdeményezés felettébb sikeres volt, és örülnek, hogy ezzel is népszerűsíteni tudták a sportágat.

„A sport, így a vízilabda is a szurkolóért van, ez a nagyszerű kezdeményezés még közelebb hozza a szurkolókat a csapatainkhoz. A szimbólum kint, Rióban is emlékezteti majd a játékosokat, hogy mennyien drukkolnak nekik” – fogalmazott Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára.

A szövetség ezt követően – megköszönve a támogatást – Benedek Tibor és Bíró Attila szövetségi kapitányok révén átnyújtotta a cég képviselőinek az ajándékát: egy-egy játékosok által aláírt labdát, valamint egy közös fotót.

Galéria

A többi képért kattintson a képre!



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok