Női válogatott: ausztriai hangolás

2016. június 06. 08:50

A riói 18-as keret első teljes felkészülési hetét (az elmúlt héten szerdától péntekig a Margitszigeten és a Gilda Max-ban edzett a társaság) Heiligenblutban tölti, ahol a vízi- és szárazföldi edzések mellett afféle csapatépítő programokkal is készül Bíró Attila szakmai stábja.

Túl a rávezető tréningeken, de még a kemény alapozás előtt, afféle köztes hét következik az olimpiára készülő női válogatottunk számára. Bíró Attila és szakmai stábja a múlt héten kezdett a játékosokkal, akiknek öt vízi edzés szerepelt a programban a Margitszigeten, illetve a férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő miatt elfoglalt tornaterem hiányában a szövetség szakmai partnerének, a Gilda Max-nak az edzőtermében Ágó Renáta erőnléti edző irányításával kondizott kicsit a társaság.

„Valóban, a kis pihenő után szépen lassan kezdtünk el dolgozni, de azért az öt vízi edzésnek hála néhány kilométernyi úszás benne van a karokban már most is” – fogalmazott a szövetségi kapitány. S ha már kilométerek: a csapat ma Győrön keresztül (itt megállt, és edzett egyet) az ausztriai Heiligenblutba utazott, ahol vízi és szárazföldi tréningek, illetve a hely nem mindennapi adottságait kihasználva csapatépítő programok színesítik majd a napokat.

„A megszokott edzések mellett közösségformáló tevékenységeket iktattunk a programba, így például túrázni is fogunk majd”
– említette Bíró Attila.


A magyar női válogatott olimpiai 18-as kerete:

Kapusok: Bolonyai
Flóra (Szentes), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Tóth Ildikó (mindannyian UVSE), Garda Krisztina, Horváth Brigitta, Menczinger Kata, Somhegyi Noémi, Szilágyi Dorottya (mindannyian Dunaújváros), Illés Anna, Takács Orsolya (mindketten BVSC), Bujka Barbara (Szentes), Czigány Dóra (Eger)


a.z.


Galéria

A többi képért kattintson a képre!



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok