Benedek T., Horkai Gy., Kásás Z. – nem mindennapi előadássorozat

2016. április 23. 19:06

A Magyar Vízilabda Szövetség elsősorban az utánpótlásedzők részére szakmai továbbképzést tart, amelyen a felsorolt nagy tekintélyű szakemberek mondják el és mutatják be a legfontosabb, sikerre vezető fortélyokat. Az első állomás Szolnokon lesz, a téma pedig a védekezés.

Benedek Tibor, Horkai György, Kásás Zoltán.

Kiváló szereposztás!

Hogy hol? A Magyar Vízilabda Szövetség a még színvonalasabb egyesületi nevelőmunka érdekében szakmai továbbképző előadássorozatot tart az ország három régiójában az utánpótlásedzők részére, amelyen a fentebb felsorolt három nagy tekintélyű szakembertől tanulhatnak a megjelentek!

Mit kell ehhez tenniük? Csupán jelentkezniük kell, majd el kell menniük a meghirdetett időpontban (az első előadássorozat május 2-án, hétfőn Szolnokon, a Garden Hotelben 9.30-tól 14 óráig lesz – jelentkezni a breda@waterpolo.hu e-mail címen legkésőbb április 27-ig lehet!), és máris részesei lehetnek a történetnek.

„Ez pontosan így van, minden utánpótlásedzőt szeretettel várunk – Szolnokon elsősorban a keleti régióból" – erősítette meg Horkai György utánpótlás szövetségi kapitány, aki elárulta, a road show jellegű sorozat idén még ellátogat Székesfehérvárra (ide majd a nyugati régió edzőit várják majd), illetve a fővárosban lesz a harmadik esemény.

„Kemény Dénes elnök Úr kért meg, hogy csináljunk egy ilyenfajta továbbképzést az utánpótlásban dolgozó edzők részére, mondanom sem kell, örömmel kezdtem megszervezni – tette hozzá a montreali olimpiai bajnok. – A korábbi hasonló kezdeményezés fantasztikusan sikerült, a nyugodtan mondhatom, világszínvonalú centerképzés-anyagból sokat tanulnak a játékosok, az edzők, aki ezt nem használja, nagy butaságot követ el. Miután Kásás Zoli és Benedek Tibi is igent mondott, és hárman állunk az utánpótlásedzők elé, azt hiszem, ezúttal is sikerül színvonalas előadássorozatot tartani. A szakmai anyagok megvannak, videókkal készülünk, ezúttal a védekezés lesz terítéken. Zoli általánosságban, a fizikai felkésztés fontosságát kihangsúlyozva tart majd előadást, utána én videókkal igyekszem érzékeltetni, mi miért fontos, majd Tibi a vízben tart bemutatót ezekből a megjelentek számára.”

Horkai György aztán hozzátette, fontosnak tartják, hogy ne csak ők beszéljenek, avagy bíznak abban, és bátorítják az edzőket, hogy szóljanak hozzá, mondják el meglátásaikat, véleményüket, és interaktív legyen ez a négy és fél óra, amely után a szövetség svédasztalos ebéden látja vendégül a megjelenteket, azaz lesz idő bőven kitárgyalni a legfontosabb történéseket.

a.z.



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok