Dr. Molnár Tamás Szentesítette a programot

2016. március 29. 10:47

Szentesen rendezte meg először az USA H2O Polo csapata az Egyesült Államokba nyáron kijutó gyerekek felmérőjét.

A program húsvét hétfőjére esett sok hölgy bánatára, mivel a tizenhat sportos fiatalember a locsolkodás helyett inkább a szentesi uszodában kívánt minél jobb benyomást kelteni az amerikai edzőre.

Jelenleg is Magyarországon vendégeskedik a program amerikai képviselője, aki hazájában a 7. zóna elnöke és a CHAWP Water Polo Club tulajdonosa. A CHAWP 18 ifi- és serdülőkorú sportolóval, valamint négy edzővel érkezett tíz napra hazánkba. Programjuk első felét Szentesen töltik, ahol az amerikai edzők megelégedésére sok kiváló vízilabdázóval találkozhattak, akik azzal a céllal érkeztek a felmérőre, hogy nyáron két hónapra Los Angelesbe menjenek vízilabdázni. Ebben az időszakban egyetemi edzők előtt több mint negyven meccset játszanak abban a reményben, hogy egy-egy egyetem képviselőjének érdeklődését kivívva egyetemi ösztöndíj részesei lehetnek. 

A fontos szentesi programra ellátogatott a háromszoros olimpiai bajnok dr. Molnár Tamás is. A jelenleg a Játékvezetői Bizottság elnökeként dolgozó korábbi klasszis már korábban is kifejezte szimpátiáját az USA H2O Polo csapatának programja és célkitűzései iránt, amely Póka Sándor és Szénászky Zsolt szervezésével működik.

Fontosnak tartotta, hogy jelenlétével demonstrálja ennek a nagyszerű lehetőségnek a fontosságát. Biztatta, bátorította, jó tanácsokkal látta el a kiutazó fiatalokat, akik nagy örömmel és nyitott szívvel hallgatták.

Molnár Tamással együtt arra szeretnénk felhívni minden vízilabdás fiatal figyelmét, hogy van még pár hely a kiutazók listáján. Légy Te az egyik, aki elfoglalsz egy helyet, és megvalósítod a saját amerikai álmodat.

A programról részletesen a www.usa-h2opolo-opportunities.com oldalon tudsz érdeklődni. Töltsd ki a jelentkezési lapot és felvesszük veled személyesen a kapcsolatot.
 
Bocskay István valóra vált lehetőségéről ide kattintva olvashatsz.
Reibel Ádám esélyéről pedig itt.
 
A H2O Polo csapata



E.ON Férfi OB I.

A-HID VasasPlaket - EPS-Honvéd

2023. jan. 14. 18:30

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - Genesys OSC Újbuda

2023. jan. 17. 19:15

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - A-HID VasasPlaket

2023. jan. 21. 17:00

E.ON Női OB I.

FTC-Telekom - UVSE

2023. jan. 22. 16:15

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - Szolnoki Dózsa

2023. febr. 01. 20:45

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - BVSC-Zugló

2023. febr. 11. 13:00

BENU Női Magyar Kupa: III. Kerületi TVE-UVSE 5-14 (Fotók: Kovács Anikó)
BENU Női Magyar Kupa: Eger-FTC 10-12 (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok