Oroszország-Magyarország 8-10 MAGYARORSZÁG BRONZÉRMES!

2013. augusztus 02. 09:57

Oroszország-Magyarország női világbajnoki bronzmérkőzés, élő online mérkőzés tudósítás 16:30-tól! A mérkőzést az m1 élőben közvetíti!

2013. augusztus 2.
IV. negyed00:00Nagy az öröm - mégiscsak egy világbajnoki bronzérem a jutalmunk! Megdolgoztak érte a lányok, nagyon is!
IV. negyed00:00Az oroszok még kapnak egy fórt, de már a labdáért sem mennek - itt a vége!
IV. negyed00:18A saját félpályánkon üldöznek minket az oroszok, amikor Merész András időt kér. Hét másodperc még a támadóidő. Nincs olyan politikai rendszer, amelyikben ezt el lehetne veszíteni!
IV. negyed00:40Beadták centerbe, de lenyomtuk a kezét labdástul - kontra! Az orosz edző már legyintett...
IV. negyed00:49Kaptunk egy nyugató fórt, amit csak nagyon a végén lőtt el Szücs Gabi, blokkolták, de már csak 49 másodperc van, és kettő az előny. Csak okosan.
III. negyed01:40Jó a blokk!!!! Jöhetünk.
III. negyed02:09Az oroszok kaparják magukat... Mi ordítunk a gyönyörtől... Levédekezték a támadásunkat, Takács Orsi kilencről rápöttyintette - de behullott!
III. negyed02:37Nagyon nőivé vált a meccs, már elnézést... Kapkodás mindkét oldalon, aminek a vége az lesz, hogy az oroszok eljönnek négy a háromban, és belövik. Ilyenkor nem szabad ilyen gólt kapni.
III. negyed03:44Fortuna felkacsintott a Montjuicra: szép orosz támadásból születik gyönyörű kapufa.
III. negyed04:19Újrakezdés után viszont mindjárt két centerrel vonulunk hadba, jön is a fór Ildiről, Keszthelyi megkapja, úgy lóbál, mint egy férfijátékos, és akkora gólt is lő!
III. negyed04:43Nincs nálunk center, így a támadásaink most elég reménytelenek. Bolonyai viszont nagyot véd! Merész András időt kér, Takács Orsi nem jó megoldás centerben, Tóth Ildi ma remekel, Bujka Barbival van valami, mert alig van bent, viszont akkor sem emlékeztet önmagára.
III. negyed05:30Távoli orosz lövés - labda a távolban, jöhetünk.
III. negyed06:00Egy rossz centerezés után ellenünk kontra, majd orosz fór, a vége hatalmas Bolonyai védés - szöglet jön.
III. negyed07:15Szöglet után fórba kerültünk, de faulthatáron elveszik a labdát Keszthelyitől és elengedik.
III. negyed00:00Egyik válogatott sem nyújtja azt, ami szebb napjain tud – ám ez itt és most érthető. Már csak ikszre kell hozni az utolsó negyedet, és jók vagyunk.
III. negyed00:00Az utolsó támadásunkat kivégzik a szoros emberfogásukkal, de nekik sem jut sokkal több a túloldalon, egy távoli lövés, ami Bolonyai kezében hal el.
III. negyed00:59Kontra Bujka ellen, majd Tyimofejevára a komplett védelmünk rázuhan, miénk is a labda.
III. negyed01:45Az oroszok kapnak egy fórt, jusson is valami alapon, de gyönyörűen védekezünk, labdát szerzünk a végén.
III. negyed02:19Adom is, kapom is alapon vezetnek... Tóth Ildi centerezi be, igaz, közben elég szépen eltartja magától az oroszt, de megadják. Az átlag rendben van...
III. negyed03:26Tóth Ildi megint megcsinálta, de egymás után két ötöst nem akar befújni a bíró. Lennének ötleteink, mihez kezdjen magával...
III. negyed03:26Orosz fór - ez most simábban megy be, de ugyanúgy Antonova a gólszerző...
III. negyed04:25Tóth Ildi nagyon él! Igaz, most épp fojtogatták, de ötöst kapunk, Keszthelyi pedig nem kegyelmez.
III. negyed04:36Rohadt egy pech... Fór az oroszoknak, aztán azon belül egy pároskiállítás, Antonova labdáját hárítjuk, de a lepottyanót besegíti közelről.
III. negyed05:32Mehetnénk kettővel, de Szücs Gabi labdája a lécről jön vissza... Kár, mert a kapusnak köze sem volt hozzá.
III. negyed06:12Tóth Ildi művészkedik centerben - gól a vége!
III. negyed06:34Mellémegy az orosz előny, jöhetünk!
III. negyed06:55Orosz fór - időkérés után.
III. negyed07:12Egy Bolonyai-védés után Bujka centerezésébe belekap a kapus, a labda átmegy a kezén, de a gólvonalon még utoléri...
II. negyed00:09Sajnos, Beljajeva centerből átejti Bolonyait... Kár érte...
II. negyed01:00Egy rossz orosz forgatás után Szücsnek kell lőnie időnél, de védi a kapus.
II. negyed01:48Nagy nehezen kaptunk egy fórt, mi viszont hat az ötben is jók vagyunk: Szücs Gabi trafálja telibe a hosszú felsőt.
II. negyed02:35Kettős hátrányba sodornak a játékvezetők, de Bolonyai véd, a kipattanóból pedig Tankejeva elegánsan fölécsavar...
II. negyed03:56Sok esélyt nem hagytak: labda nélküli kiállítás centerben, Tankejeva azonnal kapja a labdát, és belövi közelről.
II. negyed04:21Bolonyai újabb védése után Keszthelyi indul, kedélyes párosgyakorlatba bonyolódik a védőjével, aztán egyszercsak a víz színéről megejti a labdát, ami szédületes ívben hull a sarokban. Mögöttem az olasz tévések visítanak a gyönyörűségtől.
II. negyed05:19Bolonyai húz le egy ejtést, aztán fórba kerülünk, de Keszthelyi lövésébe belekap a kapus.
II. negyed06:17Nem jó a bejátszás Bujkának. Nem vagyunk elég élesek. Egy kéthetes világverseny végén persze nem egyszerű...
II. negyed07:18Kontra Bujka ellen, aztán Tyimofejeva méri el az irányzékot.
II. negyed07:18Bolonyai védésével - szöglet - indul, aztán az Illés-Antal kettős szép centerszerelésével folytatódik.
I. negyed00:00Nem állítható, hogy valami szédületesen összeszedett játékot nyújt a két csapat. Remélem, mi azért belerázódunk hamarosan.
I. negyed00:00Bolonyai-védés, majd labdavesztés után orosz kapufa - ezzel csorog le az első negyed hajrája.
I. negyed00:51Újabb kontra az oroszok ellen, majd két bántóan hosszú passz, ám Faragó Tamás elve ismét fényesen igazolódik: nincs rossz passz, csak rossz játékos. Szücs Gabi utánanyúl a labdának, majd ejt egy zseniális gólt.
I. negyed01:32Blokkolt orosz lövés után Tóth Ildi férfiakat idéző zsenialitása hoz gólt: bemutatja a forgatást, amire rázuhan a védő, majd hirtelen jön a svédcsavar - és a tapsvihar.
I. negyed02:22Orosz fór, és pár passz után Bjelova elég könnyen belövi. Ennél jobban kellene pattogni hátul.
I. negyed02:57Egy veszélytelen orosz támadás után Garda Krisztát biztatja lövésre Merész András, de könnyedén véd a kapus.
I. negyed03:58Végre táblán vagyunk! Miskolci szerzett labdát, Kisteleki összeravaszkodott egy kiállítást, és a három a kettőt Menczinger fejezte be.
I. negyed04:26Egy kontra után Tóth Ildi próbált akciózni, de kiverték a labdát a kezéből.
I. negyed05:05Előnyben voltunk... Voltunk... Kisteleki ravasz lövése a fejekről pattogott mellé.
I. negyed05:22Beljajeva előnyt szállított, amit Antonova bevágott, sajnos.
I. negyed06:30Eddig a 10-esek közötti különbség dominál: Bujkát egyszer szerelték, kétszer rosszul lőtt, míg a másik 10-es, Beljajeva gólt szerzett
Üdvözlet mindenkinek - irány a bronz, három vesztes kisdöntő után végre el kell hozni az érmet!



19. FINA Világbajnokság, záró sajtótájékoztató (Fotók: Kovács Anikó)
19. FINA Világbajnokság: HUN-MNE 8-6 (Fotók: Derencsényi István)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok