„Ma lehetett volna meg, nem holnap, nem máskor”

2015. november 08. 21:36

A Fradi elcsíphette volna az OSC-t, de végül nem tudta. Az OSC a nehézségek leküzdésének örülhet. Három vélemény a vasárnapi bajnokiról.

Fotó: Micheller Szilvia

Ahogyan írtuk, a Ferencváros 8-7-re kikapott az OSC otthonában az E.ON férfi ob I.-es bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A Fradi végig tapadt a Német Toni nélkülöző, így klasszikus center nélkül játszót újbudaiakra, rendkívül közel álltak a pontszerzéshez.

Ez végül elmaradt, és bosszankodott is a zöldek centere, Tóth Márton, aki így értékelt:

„Valóban kitettünk magunkért, csak gratulálni tudok a csapatnak, hiszen pariban voltunk egy nálunk esélyesebbnek vélt csapat ellen. Bosszús vagyok, mert sajnos ez most nem ért pontot, pedig közel álltunk ahhoz, hogy bravúrt szerezzünk, és ezt a bravúrt ma lehetett volna megszerezni. Nem holnap, nem holnapután, hanem ma, elszalasztottuk, emiatt vagyok tehát bosszús. De látom, hogy jó úton haladunk, hogy fel tudjuk venni egy nálunk esélyesebb csapattal a harcot. Ha Avramovics megkapja a magyar állampolgárságot, akkor eggyel többen leszünk, még erősebbek leszünk. Most már nem lesz annyi mérkőzésünk, mint eddig volt. Szerintem van bennünk még, és biztos, hogy erősebbek leszünk tavasszal.

Itt már tényleg nüanszokon múlik minden, egy-egy helyzeten. 4-2-nél elég sok emberelőnyt kihagytunk, jobb lett volna, ha szorosabban ott maradunk. A végén már kihagyogattuk, a védekezésünkre viszont nem hiszem, hogy lehet panasz, hiszen 8 gólt kaptunk egy BL-főtáblás csapattól. Összességében nem vagyok tehát boldog, de látom a pozitív dolgokat, egyben gratulálok az OSC-nek, ezzel kellett volna kezdenem, megérdemelten nyertek.


A következő nagy feladat az Eger elleni magyar Kupa-negyeddöntő lesz, ilyen játékkal azt gondolom, lehet ott keresnivalónk. Viszont az Eger is egy nagyon erős csapat, megyünk előre a magunk útján, és próbáljuk megszorongatni a nagyokat!”


A videókban az OSC részéről Bisztritsányi Dávid és Bátori Bence beszélt a meccsről.
 
Emlékeztető:

Eredmény – E.ON férfi ob I.-es bajnokság, 7. forduló:

A-Híd-OSC Újbuda-FTC-PQS Waterpolo (2-3, 4-1, 1-2, 1-1)
Nyéki Imre Uszoda, 500 néző, vezette: Molnár T., Csanádi

OSC:
Bisztritsányi – Gór-Nagy 1, Brguljan, Bátori 3, Hegedűs 1, Bundschuch, Kovács G. Csere: Decker Á. 1, Nagy Á. 1, Graham, Salamon, Juhász 1. Vezetőedző: Vincze Balázs

FTC: Gárdonyi – Avramovics, Pohl, Kolozsi 1, Csuk 1, Roach 2, Tóth M. Csere: Jansik Sz., Marnitz G., Vogel Simon, Dőry, Nyéki 2, Katonás 1. Vezetőedző: Varga Zsolt

Gól/emberelőny: 3/13, illetve 6/14

-ds-




E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok