Az első zh jól sikerült az Universiade-válogatottnak

2015. június 04. 09:46

A dél-koreai Universiadére készülő férficsapatunk Benedek Tibor válogatottja ellen játszott edzőmérkőzést szerda este. Pénteken újráznak.

Itt aztán nem volt mese, Benedek Tibor mellett Vincze Balázs is keményen, hangos szóval biztatta játékosait, és olykor le is teremtette azokat, ha nem a megbeszéltek szerint történtek az események a Széchy-medencében.

Naná, presztízs a felnőttválogatott ellen játszani, még akkor is, ha a nagyoknál még akadtak hiányzók. Kifejezetten szórakoztató meccset vívott egymással a két csapat, a kezdeti terhelés ellenére gyors volt mindkét társaság játéka. 

A felnőtteknél nem voltak még ott az Eger és az OSC játékosai, és Manhercz Krisztián sem, ő beteg jelenleg. Az Universiade-csapathoz június 28-án csatlakozó Sedlmayer Tamás is a nagyoknál játszott (mint ahogyan a korábban az első két hétben is a kapitánnyal dolgozó Kardos Gergely, Kovács Gergő, Fejős Róbert, Fülöp Bence), de alighogy véget ért a meccs, már futott is át Vincze Balázs értékeléséhez. 

A két csapat pénteken ismét találkozik egymással. Videóinkban Vincze Balázs, valamint az Universiade-keret három kapusa nyilatkozott.
 
A magyar válogatott bő kerete erre a nyárra:

Nagy
Viktor, Decker Attila, Lévai Márton – kapusok

Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Angyal Dániel, Jansik Dávid, Vámos Márton, Madaras Norbert, Varga Dániel, Varga Dénes, Erdélyi Balázs, Salamon Ferenc, Manhercz Krisztián, Bátori Bence, Hárai Balázs, Német Toni, Bedő Krisztián - mezőnyjátékosok
 
Az Universiade-keret:

Bisztritsányi Dávid (A-Híd-OSC-Újbuda), Barabás Botond (Vasas-Plaket), Bendes Viktor (Pannergy-Miskolci VLC) - kapusok

Sántavy Máté (Kaposvári VK), Halek Márton (Debreceni VSE), Lőrincz Bálint (ZF-Eger), Jansik Szilárd (Ferencváros), Kovács Gábor (A-Híd-OSC-Újbuda), Fazekas Tibor (RacioNet-Honvéd), Illés Sándor (RacioNet-Honvéd), Chilkó Márton (Tiszavirág-Szeged-Diapolo, Csapó Miklós (Ferencváros), Zalánki Gergő (ZF-Eger), Sedlmayer Tamás (Vasas-Plaket), Szentesi Ádám (A-Híd-OSC-Újbuda), Vogel Simon (Ferencváros), Tóth Bendegúz (RacioNet-Honvéd) - mezőnyjátékosok
 
ds


Galéria

A többi képért kattintson a képre!



19. FINA Világbajnokság, záró sajtótájékoztató (Fotók: Kovács Anikó)
19. FINA Világbajnokság: HUN-MNE 8-6 (Fotók: Derencsényi István)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok