Cseh Sándor: "Nagyon büszke vagyok!"

2015. május 18. 21:24

A Szolnoki Dózsa-Közgép bajnokcsapatának vezetőedzője most aludna egy jót, aztán következhet a Bajnokok Ligája. Az ezüstérmes A-Híd-OSC-Újbuda mestere, Vincze Balázs amondó, csapata fantasztikus szezont produkált, hiszen egyedül a Szolnok ellen nem tudott győzni. Edzői rövid értékelések a meccs után.

Fotó: MTI/Mészáros János

Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa-Közgép vezetőedzője:

„Az igazság az, hogy az OSC-nek is gratulálok, róluk is szólt ez az év, hiszen csak mi tudtuk megelőzni őket minden sorozatban. Nagyon büszke vagyok mind a magyar bajnoki címre, mind a Magyar Kupa-elsőségre, és arra, hogy ezt közösen értük el, és veretlenek maradtunk hazai porondon. A Bajnokok Ligájáról most még nem akarok beszélni, nekünk a legfontosabb célunk a magyar bajnokság megnyerése volt. Ezt el is mondták nekünk, tudtuk is, ezt egy napig legalább szeretnénk élvezni, szeretnénk egy jót aludni, és aztán készülünk a Bajnokok Ligájára. Nyilván mindent meg fogunk tenni, de elöljáróban annyit, hogy olyan út áll előttünk, ami nem egyszerű.”


Vincze Balázs, az A-Híd-OSC-Újbuda vezetőedzője:

„Vegyes érzések vannak bennem, mert ilyenkor az ember csalódott, de inkább vagyok ilyen csalódott, mint az előző három évben egy győztes bronzmérkőzés után boldog. Fantasztikus szezont produkáltunk, és nagyon büszke vagyok rá, hogy így tudtuk teljesíteni, hiszen a három sorozat, ahol elindultunk, egyedül a Szolnok az, aki megállított minket. Nemzetközileg rajtunk kívül veretlenek voltunk, Magyarországon pedig két döntőt játszottunk, és kisebb-nagyobb sikerrel megpróbáltuk megnehezíteni a dolgukat. Lehetett a szezon elején látni, hogy ez a Szolnok bivalyerős, és ezt a szezon alatt hozni is tudta. A végjátékban egyértelművé tették, hogy a legjobbak Magyarországon, amihez gratulálok, Sanyinak különösen.”





Galéria

A többi képért kattintson a képre!



19. FINA Világbajnokság, záró sajtótájékoztató (Fotók: Kovács Anikó)
19. FINA Világbajnokság: HUN-MNE 8-6 (Fotók: Derencsényi István)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok