Új arculattal jelentkeznek az ob I.-es meccsek

2015. április 10. 18:16

A Ferencváros-Szeged mérkőzésen debütált a Magyar Vízilabda Szövetség új kezdeményezése, amely újabb lépés afelé, hogy az ob I.-es mérkőzések igazi sportélményt nyújtsanak.

Fotó: Dobos Sándor

Az „E.ON ob I.” feliratot viselő kiegészítő tárgyakat (például táblákat, labdatartó kosarakat, úgynevezett roll upot) mind a tizennégy első osztályú együttes megkapja, először a Ferencváros népligeti uszodájában lehetett velük találkozni. A medencetér így ezentúl egy kicsit más lesz, mint korábban, rangot adva így a legjobb magyar vízilabdázók mérkőzéseinek.

Mondani sem kell, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség egyik legfontosabb versenysorozata az első osztályú bajnokság, így a szervezet azon dolgozik – ahogyan a Liga és a klubok is –, hogy a találkozók színvonala, atmoszférája minél magasabb szintű legyen, közelítsen a játékosok tudásához.

Ebben jelent egy lépést, az elsőt a mostani változás, amelynek köszönhetően a külalak, a környezet beazonosítható lesz, így ha valaki belép az uszodába, vagy bekapcsolja a televíziót az élő közvetítés során, világos lesz számára, hogy első osztályú vízilabda-mérkőzést követ.

A Magyar Vízilabda Szövetség szerint fontos, hogy a világ egyik, ha nem a legszínvonalasabb bajnokságát, az ob I.-es márkát közösen megfelelő köntösbe öltöztessük, szem előtt tartva például az évente több tucat mérkőzést közvetítő televízió és a szurkolók igényeit is.

A szövetség továbbra is dolgozik olyan megoldásokon, amelyek fokozhatják az élményt, és amelyek elősegíthetik, hogy egy első osztályú mérkőzés modern sportélményt nyújtson a szurkolók, nézők számára.

Galéria

A többi képért kattintson a képre!



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok