Kedden este görög-magyar - nehéz lesz...

2015. január 19. 21:49

Egyenesen a margitszigeti szálláshelyről indult a csapat hétfő reggel Athénba, ahol este, a keddi Világliga-meccs időpontjában edzést is tartottak a fiúk.

Fotó: vlv.hu

A szállás Athéntól délre, egy szép, de most meglehetősen kihalt tengerparti üdülőövezetben található, de mint azt mindenki tudja, ilyenkor úgysem lényeges, hogy milyen a környezet, a fiúk napjai a szállodai szoba, az étterem, a videószoba és az uszoda között telnek.

Tésztából és csirkéből választhattak a játékosok közvetlenül érkezés után, a kései ebéden, majd másfél óra pihenő következett, aztán indulás az edzésre, az Olympiakosz pireuszi uszodájába.

A vasárnap estinél jóval "szociálisabb" volt az edzésprogram, viszonylag kevés úszás, "csipetnyi " taktikai gyakorlás. majd szabadon választott kapura lövöldözés.

Fotó: vlv.hu

Este a vlv és a waterpolo.hu közös tudósítója meccselőzetest kért a szövetségi kapitánytól.

- Nagyon nagy sportértéke nem volt ennek a napnak - mondta Benedek Tibor. - Ahogy számítottam rá, az edzés háromnegyed részénél már itt ültek a görögök a medenceparton, illetve egész nap utaztunk, majd valamennyit pihenni is kellett, hogy holnapra már teljes értékű legyen a csapat. Azt gondolom, hogy taktikailag talán most tudtunk a legkevesebbet készülni egy tétmeccs előtt, ennek ellenére sokkal előbbre vagyunk, mint korábban, tehát nem tartom azért ezt olyan nagy problémának. Az biztos, hogy nagyon nagy koncentráltság kell majd holnap a medencében, hogy nyerhessünk. Nekem a legutóbbi meccsem ebben az uszodában nem volt sikeres, 2007-ben a Honvéddal voltunk itt, a BL-ben. Személy szerint már csak ezért is nagyon fontos lenne számomra a holnapi győzelem...

Az esti vacsorával még nem ért véget a nap, közös videózásra vonultak a fiúk.
Az athéni különítmény:

Nagy Viktor, Decker Attila (mindketten Szolnoki Dózsa-Közgép) - kapusok

Madaras Norbert, Varga Dénes, Vámos Márton (mindhárman Szolnoki Dózsa-Közgép), Salamon Ferenc, Gór-Nagy Miklós, Bátori Bence (mindhárman A-Híd-OSC-Újbuda), Hosnyánszky Norbert, Szivós Márton, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs (mindannyian ZF-Eger) - mezőnyjátékosok

A csoportunk állása:

1. Magyarország 6 pont
2. Görögorszá g 6 pont
3. Románia 0 pont
4. Szlovákia 0 pont

A találkozó magyar idő szerint 18 órakor kezdődik (az olasz Gomez és a horvát Peris bíráskodása mellett), a DigiSport1 élőben közvetíti.

Hamarosan videó Madaras Norberttel, a megbetegedett Varga Dániel helyére vasárnap este behívott játékossal, a kedd esti csapatkapitánnyal.



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok