Fiatalok, figyelem! Toborzó Tatabányára!

2014. december 02. 18:07

A Tatabányai VSE vízilabda-szakosztálya továbbtanulási és sportolási lehetőséget kínál 2000-2001-es születésű lányoknak és fiúknak.

A Tatabányai VSE szakosztályának felhívását közöljük.


Azon lányok és fiúk jelentkezését várjuk, akik már valamelyik egyesületben igazolt vízilabdázók és lakóhelyükön az idei iskolaévben felvételiznének középfokú iskolába. A jelentkezések után az egyesületünkben dolgozó szakedzőink kompetencia felmérőedzésen kiválasztják azon gyerekeket, akiknek a következő lehetőséget kínálja.

Biztosítjuk a lehetőséget a városban működő gimnázium nyelvtagozatos osztályába való bekerülést, vagy a város szakközépiskolájába, amely alapfokú sportszakmai végzettséget ad. Szükség esetén kollégiumi elhelyezést is biztosítunk.

Az osztályokban heti három alkalommal délelőtti 2 órás egyéni edzéslehetőséget kínálunk a délutáni edzéseken kívül.

Egyesületünk jó kapcsolatokat ápol a városban működő tanintézményekkel, és a folyamatos kapcsolattartás mellett nagy hangsúlyt fektet a „Jó tanuló, jó sportoló” cél eléréséhez.

A tatabányai vízilabda utánpótlása az országos bajnokság felsőházában szerepel, ahol hétről hétre tudjuk biztosítani a töretlen fejlődéshez szükséges játéklehetőséget a gyerekeknek. Ezt a nagy tapasztalattal rendelkező edzői stáb végzi, korábbi válogatott és ob I.-ben játszó játékosok. A kapusoknál volt válogatott játékos kapusedző foglalkozik a gyerekekkel.

Nagy hagyományokkal rendelkező vízilabda szakosztályunk idén 90 éves. A vízilabda szakosztály professzionális feltételek mellett (edzőtáborok, edzésterjedelem, szerelések, szakedzői garnitúra…) tud dolgozni, ahol fiataljaink előtt magas szintű célok is megfogalmazódhatnak. Jelenleg is több korosztályos válogatott játékost foglalkoztatunk, és reméljük, hogy hamarosan női és férfi felnőttcsapatunk is ob I.-es szerepléshez juthat, ennek lehetnek részesei a fiatalok.

A TVSE jelenleg a régió legnagyobb utánpótlásbázisával rendelkezik, ahol a klub nem titkolt célja, hogy néhány éven belül a tatabányai vízilabda-utánpótlás a vidék egyik legnagyobb fellegvára legyen, csakúgy, mint egykoron!

Ha felkeltettük a figyelmedet, jelentkezz, várunk szeretettel!

A kapcsolatfelvételt az alábbi elérhetőségeken teheted meg:
 
Podhánszky Zoltán szakosztályvezető - 20-285-6830, podhanszkyzoltan@gmail.com
Zanleitner Tamás férfiszakág - 30-530-5551, zantleitnert@freemail.hu
Zantleitner Krisztina női szakág - 30 293-7169, zantleitner@freemail.hu



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok