All Star-meccs és Világliga-selejtező Debrecenben

2014. november 06. 14:42

Az Aquaticum Debrecen bemutatja: "Legendák a medencében!" Egyedülálló páros mérkőzés lesz novemberben a városban, a legnagyobb klasszisokkal!

Hamarosan egymás után két alkalommal is láthatja a debreceni publikum vízbe csobbanni Magyarország legsikeresebb csapatsportágának jeles képviselőit. November 16-án az Aquaticum Debrecen nevével fémjelzett All Star gálamérkőzésen Kemény Dénes és Kósz Zoltán irányításával Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnokai néznek farkasszemet a 2013-as barcelonai világbajnokság aranyérmes magyar férfi vízilabda-válogatottjával, majd két nappal később, november 18-án a Világliga első fordulójában Szlovákia nemzeti együttesét fogadja a Debreceni Sportuszodában a válogatottunk.

A közönségtalálkozóval egybekötött grandiózus Aquaticum Debrecen All Star Gálamérkőzést óriási várakozás előzi meg, hiszen több ötkarikás bajnok is a hajdúsági fővárosban ölti utoljára magára a címeres szerelést, és búcsúzik a magyar válogatottól, köztük Varga Tamás, a Debrecen vízilabdacsapatának játékosedzője is.

"Régóta dédelgetett álmunk, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott Debrecenbe látogasson, és a gyermekek, valamint a cívisvárosi közönség testközelből láthassa a magyar vízilabdázás sztárjait! A Világliga-meccs mellett egy gálamérkőzés is megrendezésre kerül novemberben. A találkozón Sydney, Athén és Peking legendái csobbannak medencébe, akik közül sokan ezen az összecsapáson búcsúznak el a nemzeti együttestől. A sportág népszerűsítésén túl az a célunk, hogy egy igazi vízilabdaünnepet varázsoljunk a Debreceni Sportuszodába" – fogalmazott a kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás, az Aquaticum Debrecen All Star Gálamérkőzés ötletgazdája.

Annyi már bizonyos, hogy a világbajnok csapat három olimpiai bajnoka, Varga Dániel, Varga Dénes és Madaras Norbert a Benedek-csapatban játszik majd, és maga a kapitány is a parton dirigál majd. Kemény Dénes csapatából Vári Attila egy halaszthatatlan pécsi esemény miatt nem tud jelen lenni, Szécsi Zoltán szereplése is kérdéses, de a többiek mind ígéretüket tették a debrecenieknek.

Az Aquaticum Debrecen All Star Gálamérkőzésen Németh Attila és a 2012-es londoni olimpiai döntőt vezető Juhász György fújja a sípot, a meccs ellenőre pedig Dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke lesz!

A belépőjegy mérkőzésenként 2000 forintba kerül, míg a korlátozott számban kiállított, két eseményre szóló kedvezményes belépőhöz 3500 forintért, a VIP-tiketthez pedig 15 000 forintért lehet hozzájutni november 7-től péntektől, a Debreceni Sportuszodában. Utóbbi tulajdonosa mind a két találkozón a VIP lelátóról követheti figyelemmel az eseményeket, valamint meghívást kap a gálamérkőzés szereplőinek részére tartott, vacsorával egybekötött fogadásra!

Pénteken 9-től 13 óráig és 17-től 20 óráig a Debreceni Sportuszodában, a DVSE 303-as irodájában lehet megvásárolni a belépőket, november 10-től pedig 8 és 16 óra között, az uszoda külső jegypénztárában, illetve 16 óra 30 és 20 óra között a DVSE irodájában.

A program:

2014. november 16.: Aquaticum All Star Gála
15.30-16.30 Közönségtalálkozó
17.30 Olimpiai bajnokok és világbajnokok csatája a medencében

2014. november 18.: Világliga-mérkőzés
19.00 Magyarország–Szlovákia Férfi Világliga mérkőzés

Helyszín: Debreceni Sportuszoda – 4028 Debrecen, Zákány utca 4.



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok