Vezérszurkolókat keres az MVM

2014. június 25. 14:27

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., mint a budapesti Vízilabda Európa-bajnokság nemzeti főszponzora kampányt hirdet a legelhivatottabb vízilabda szurkolók felkutatására: a kiválasztottak ott lehetnek az Eb összes magyar meccsén – és vezényelhetik a magyar szurkolókat!

Különleges felhívással fordult az MVM a hazai vízilabda-szurkolók és sportrajongók felé: a július 14-27. között a Margitszigeten megrendezendő vízilabda Európa-bajnokságra azt a hétfős csapatot keresi a társaság, amelyik a magyar válogatottak legfanatikusabb szurkolójaként biztatja majd a férfi és a női együttest. Az MVM hivatalos Facebook-oldalán meghirdetett játékra a csapatok június 25. és július 8. között fotóval és kreatív szurkolói rigmussal jelentkezhetnek, majd a barátok, ismerősök és rajongók segítségével szavazatokat kell gyűjteniük.

A hét legtöbb szavazatot gyűjtő csapat július 10-én a bajnokság helyszínéül szolgáló Hajós Alfréd uszodában, a válogatottak nyilvános edzése után személyes bemutatkozáson bizonyíthatja: ők a legfanatikusabb vízilabda szurkolók. Az eseményen olyan vízilabda ikonok döntenek a győztesről, mint Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Merész András, női szövetségi kapitány, Takács Orsolya, a női válogatott csapatkapitánya, illetve Gergely István, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdakapus, valamint az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. képviseletében Felkai György igazgató. A győztes csapat minden tagja belépőjegyet nyer az Eb összes magyar mérkőzésére (!), ahol vezérszerepet kapnak a magyar közönség hangolásában, a válogatottak biztatásában és a fantasztikus hangulat megteremtésében. A győztesek a magyar válogatottak hivatalos felszerelésével (úszónadrág/dressz, köntös, papucs, táska, vízilabdasapka) és egy dedikált pólóval is gazdagodnak.

Az MVM Csoport hazánk legnagyobb nemzeti tulajdonú, regionálisan is meghatározó, integrált energetikai társaságcsoportja. Az MVM Csoport stabil működésével évek óta mindent megtesz azért, hogy folyamatosan a lehető legkedvezőbb áron termeljen, tároljon és értékesítsen villamos energiát és földgázt, ezzel szavatolja Magyarország energiabiztonságát és a megfizethető energiaárakat. Az MVM Csoport évek óta a sportélet, főként a nemzeti, illetve nemzetközi jelentőségű események, csapatok kiemelt szponzora, hogy ezzel növelje a társadalom sport és egészségtudatos életmód iránti elkötelezettségét.

És a link, ahol máris lehet jelentkezni:
http://www.facebook.com/mvmmagyarvillamosmuvek


 
Benedek Tibor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a szerdai nyilvános edzésen elmondta, nagyon örül a kezdeményezésnek, ugyanis nagyon fontos, hogy tényleg érezze a csapat a hazai pályát, ne legyen csend a magyar válogatott mérkőzésein.



BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

E.ON Férfi OB I.

A-HID VasasPlaket - EPS-Honvéd

2023. jan. 14. 18:30

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - Genesys OSC Újbuda

2023. jan. 17. 19:15

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - A-HID VasasPlaket

2023. jan. 21. 17:00

E.ON Női OB I.

FTC-Telekom - UVSE

2023. jan. 22. 16:15

BENU Magyar Kupa, sajtótájékoztató (2022. december 7., Fotó: Kovács Anikó)
A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok