Újra vízilabda-mérkőzések a SportKlub műsorán

2014. március 12. 17:04

Megegyezett a Magyar Vízilabda Szövetség és a SportKlub: ebben a szezonban a csatorna újra közvetíti a magyar sikersportág izgalmasnak ígérkező OB1-es meccseit.

Fotó: Szaka József

Vitathatatlanul az elmúlt évek egyik legnépszerűbb magyar sportága a vízilabda - a válogatott mérkőzései mellett egyre több sportrajongó kíséri figyelemmel a pólósok bajnoki mérkőzéseit is - így gondolja a Sportklub, és a tettek mezejére is lépett. Jövő héttől a csatorna is műsorára tűzi a bajnoki összecsapásokat: március 22-én egy fővárosi derbivel, a Széchenyi Bank-FTC - RacioNet-Honvéd mérkőzéssel nyitja meg a közvetítések sorát a csatorna.

A SportKlubon az ezt követő hetekben rendszeresen képernyőre kerül egy-egy bajnoki meccs, így a feltörekvő tehetségek mellett az olimpiai és világbajnok pólósokat is újra láthatnak a nézők.

"Nagy örömet jelent számunkra, hogy egy olyan sikersportág találkozóit juttathatjuk el a nézőkhöz, mint amilyen a magyar vízilabda. A SportKlubnak fontos a hazai bajnokságok közvetítése, tudjuk, hogy a világklasszis pólósaink meccseire sokan kíváncsiak. A vízilabdával ismét színesebbé vált a kínálatunk" - mondta el Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

A meccseket közvetítő stáb a 2009 és 2012 közötti együttműködéshez képest változatlan lesz: Hetthéssy Zoltán és Léderer Ákos kommentátorként, a BEK-győztes dr. Szabó Zoltán pedig szakkommentátorként teszi még élvezhetőbbé az ob I.-es összecsapásokat.
 
Természetesen a megállapodástól függetlenül a Digi Sport továbbra is közvetít vízilabda-mérkőzéseket, és a továbbiakban is övék az első választás lehetősége, valamint a válogatott találkozókat is ott láthatjuk. 

"Nagyon örülünk, hogy még több vízilabda-mérkőzést láthatunk a televízióban a Digi Sport és a Sportklub megállapodása alapján. A Digi Sport éves szinten már így is 60-nál több meccset közvetített, beleértve a válogatott és a bajnoki programokat. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy most ezt a számot tovább tudjuk növelni, és így még tött találkozót láthatnak a nézőink, a vízilabdát szerető közönség. A Sportklubbal eddig is remek kapcsolatban álltunk, most ezt mélyíthetjük azzal, hogy a vízilabda és a sportág képviselői a Sportklub egyéb műsoraiban is megjelenhetnek" - mondta Nemcsik Balázs, a szövetség főtitkára a megállapodásra reagálva.

Legközelebb a televízióban:

Március 18.: Magyarország-Olaszország (női Világliga-selejtező, Nyéki Imre uszoda) - Digi Sport
Március 22.: Széchenyi Bank-FTC - RacioNet-Honvéd (Népliget) - Sportklub



E.ON Női OB I.

Tigra-Zf-Eger - UVSE

2022. dec. 03. 15:30

BENU Férfi Magyar Kupa

Genesys OSC Újbuda - EPS-Honvéd

2022. dec. 09. 18:00

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2022. dec. 10. 18:45

BENU Női Magyar Kupa

FTC-Telekom - Tigra-Zf-Eger

2022. dec. 16. 18:30

BENU Női Magyar Kupa

III.Ker.Tve - UVSE

2022. dec. 16. 20:00

BENU Női Magyar Kupa

-

2022. dec. 17. 19:00

A tenerifei Világliga-döntőre készül női válogatottunk
Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok