Molnár Tamás: Ígéretet kaptunk, és motiváltak vagyunk

2014. február 14. 10:52

A Szegedi VE háromszoros olimpiai bajnoka azt mondta a Digi Sport reggeli műsorában, hogy a játékosokat biztosították: a szezon végéig mindenki megkapja a fizetését. Molnár Tamás beszélt a magyar válogatottról is.

Igen, a Szegedi VE játékosa Papesz, már nem A Híd-Szeged a Magyar Kupa-győztes neve, miután távozott a főszponzor a klubtól. A hírt akkor jelentették be, amikor a csapatból hárman is Görögországban tartózkodtak a felnőtt válogatottal.

Dr. Molnár Tamás a Reggeli Startban pénteken azt mondta, már tavaly, az év végi tárgyalások lehetett érezni, hogy elkezdődött egy folyamat, de az, hogy szezon közben történt meg a kiszállás, semmiképp sem jó hír, nem örült neki senki.

„Ha nem sikerül a klubnak megoldani a problémát, akkor a kivonulás következményeit először április közepén érezhetjük. De szerintem a klub menedzseli majd a kérdést és a szezon végéig minden játékos megkapja a járandóságát, erről biztosítottak minket” – mondta Molnár Tamás, és hozzátette riporteri kérdésre válaszolva, hogy az elmúlt öt évben sosem volt csúszás a fizetésekben.

A 38 éves center szerint akár jól is kijöhet a Szeged ebből a váltásból, elvégre ha jön egy új támogató, akkor az egy Magyar Kupa-győztes, mellesleg bajnoki döntőre esélyes csapatot támogathat, ez mindenkinek nagy lehetőség.

„Ha szponzort szeretnénk, ez a legmegfelelőbb alkalom, mert eredményt is tudunk mellérakni. Ez a pillanat tényleg vonzó” – mondta.

Azt is hozzátette, nem kérdés, hogy nem lehet versenyezni a Szolnokkal, ami a fizetéseket, az anyagi lehetőségeket illeti. Nem is ez a cél, hanem az, hogy a környék támogatóit becserkéssze a klub.

„Az idei év nem is kérdés, a csapat ki is jelentette, hogy kellően motivált, ez a szezonban a teljesítményt biztosan nem fogja befolyásolni” – így Papesz, aki azt gondolja, az igazi kérdés majd az, mi lesz a következő idényben.

Az viszont szinte biztos, hogy ő a 2014-15-ös bajnokságban már nem játszik, legalábbis most így gondolja.

A Szeged egyébként hamarosan előbb Törökországba utazik, hogy a Galatasaray csapatával készüljön, majd következik egy szerbiai magaslati edzőtábor.

„Amit nyújtanak, az nagyon meggyőző. Ami a világbajnokság megnyerése óta történik, az nagyon magabiztossá teheti a szurkolókat, a játékosokat, hogy igenis egy éremesélyes csapat indul a budapesti Európa-bajnokságon. Egy nagyon tudatos munka folyik, a fiatal játékosok nagyon motiváltak. Kicsit sajnálom Tibit, mert nagyon nehéz feladata lesz” – ezt már a válogatottról mondta Molnár Tamás, utalván arra, hogy rengeteg pazar formában lévő játékos áll a kapitány rendelkezésére.

Hogy mit mondott még a szegediek klasszisa, a videóból kiderül.



E.ON Férfi OB I.

A-HID VasasPlaket - EPS-Honvéd

2023. jan. 14. 18:30

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - Genesys OSC Újbuda

2023. jan. 17. 19:15

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - A-HID VasasPlaket

2023. jan. 21. 17:00

E.ON Női OB I.

FTC-Telekom - UVSE

2023. jan. 22. 16:15

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - Szolnoki Dózsa

2023. febr. 01. 20:45

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - BVSC-Zugló

2023. febr. 11. 13:00

BENU Női Magyar Kupa: III. Kerületi TVE-UVSE 5-14 (Fotók: Kovács Anikó)
BENU Női Magyar Kupa: Eger-FTC 10-12 (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok