Együtt ünnepeltük 2021 nagy sikereit

2022. február 25. 10:39

Volt belőle bőven, hiszen a két olimpiai bronzérem mellett öt korosztályos csapatunk is érmet szerzett világversenyen, a hatodik pedig negyedik lett.

Fotó: Kovács Anikó/MVLSZ

A Magyar Vízilabda Szövetség 2021 végén tartotta volna gálavacsoráját, de a járványhelyzet ezt nem tette lehetővé. Az elhalasztott eseményt végül csütörtökön tartotta meg az MVLSZ az Europa Event Centerben.

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke rövid beszédében elismerését fejezte ki a sportágban dolgozók munkájáért, a sikerekért, és utalt arra, a sorozat folytatódhat ebben a tartalmas évben is: hazai világbajnokság vár a felnőttválogatottakra (majd a nyár végén Európa-bajnokság), ahogyan az utánpótlás-válogatottak is részt vesznek a soros világversenyeken.

Az utánpótlás vízilabdázás mindennapjait a jövőben még részletesebben és tartalmasabban követhetjük majd az Utánpótlássport.hu oldalon és társplatformjain, az MVLSZ és a szerkesztőség között létrejött megállapodás révén. (Részletek itt.)

A csütörtöki gálavacsora végén köszöntötték az egyaránt Európa-bajnoki aranyérmes fiú és leány U15-ös válogatottat, az Eb-bronzérmes U17-es válogatottakat, valamint a vb-bronzérmes női juniorválogatottat és a vb-4. helyezett férfi juniorválogatottat.

Ahogyan szólhatott a taps és az MVLSZ ajándéka a tokiói olimpián bronzérmet szerző felnőtt női és férfiválogatottunknak is.

Nem jöhettek volna létre ezek a sikerek a szövetség elkötelezett támogatói nélkül. Megköszöntük a segítséget Rozgonyi Ádámnak, a SEAT márkaigazgatójának (ő jelen is volt az eseményen), Hegedűs Évának, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatójának, Kiss Attilának, az E.ON elnök-vezérigazgatójának, dr. Pafféri Zoltánnak, a Volánbusz elnök-vezérigazgatójának, Németh Balázsnak, a Porsche Hungária ügyvezető igazgatójának, dr. Bozóky Alexnek, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójának, Dinnyés Józsefnek, a Thomas Breitling Kft. ügyvezetőjének és dr. Zlinszky Jánosnak, a BENU vezérigazgatójának (helyette Kucsay-Ari Krisztina marketingvezető vette át az ajándékot).

Galéria

A többi képért kattintson a képre!



E.ON Férfi OB I.

A-HID VasasPlaket - EPS-Honvéd

2023. jan. 14. 18:30

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - Genesys OSC Újbuda

2023. jan. 17. 19:15

E.ON Férfi OB I.

FTC Telekom - A-HID VasasPlaket

2023. jan. 21. 17:00

E.ON Női OB I.

FTC-Telekom - UVSE

2023. jan. 22. 16:15

BENU Női Magyar Kupa: III. Kerületi TVE-UVSE 5-14 (Fotók: Kovács Anikó)
BENU Női Magyar Kupa: Eger-FTC 10-12 (Fotók: Kovács Anikó)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok