Továbbra is SEAT autókkal az utakon a női válogatott játékosai

2021. május 17. 18:00

Fotók: MVLSZ

Közel napra pontosan két esztendővel ezelőtt számoltunk be arról, hogy komoly megtiszteltetés érte a női vízilabda-válogatott tagjait és szakmai stábját. Mint írtuk, a Magyar Vízilabda Szövetség és a Porsche Hungária együttműködésének köszönhetően tizenöt SEAT márkájú autó könnyíti meg a csapat felkészülését a következő időszakban.
 

Nos, a válogatott azóta a hazai Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett, majd kiharcolta a tokiói nyári olimpiai indulási jogot, avagy nyáron csatába indul a női vízilabda első ötkarikás érméért. A játékosok büszkén közlekedtek az utakon a gépkocsikkal, és a cég is büszke volt az általa támogatott csapatra.
 
Nos, örömmel számolunk be arról - egyúttal a kapcsolat sikerességét bizonyítandó -, hogy a folytonosság jegyében a Magyar Vízilabda Szövetség és a Porsche Hungária együttműködésének köszönhetően a női vízilabda-válogatott tagjai és stábja a jövőben is SEAT autókkal járhajtják az utakat.
 

A hivatalos hétfői átadón Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Bíró Attila szövetségi kapitány és az olimpiai felkészülés második hetét megkezdő játékosok személyesen köszönték meg a támogatást Rozgonyi Ádámnak, a Porsche Hungária SEAT márkavezetőjének.

„A SEAT márka régóta nagyon komoly partnere a Magyar Vízilabda Szövetségnek, sok segítséget kapunk tőle. A mostani örömteli flottacserével a cég erős nyomatékot adott a több éve zajló együttműködésnek. A játékosok mindennapjaiban, az edzésekre és hazajutásban, a pihenés és a munka közötti időszakban komfortot, tökéletes biztonságot garantál ez a nemzetközileg is elismert márka. Köszönöm a támogatást, a cég nagyon komoly partnere a vízilabdacsaládnak” – fogalmazott Vári Attila, az MVLSZ elnöke.

„A SEAT márka elkötelezett a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók és sportágak támogatását illetően – mondta Rozgonyi Ádám, a SEAT 2021. március 1-én kinevezett márkaigazgatója. – Az együttműködés két évre nyúlik vissza, a most támogatásként átadásra kerülő új SEAT Leon modellekkel és azok lendületességével szeretnénk támogatni a női vízilabda-válogatottat a tokiói olimpiára való felkészülésben.”

A SEAT Leon a spanyol márka alappillérének számít, amely 2021-ben elnyerte az „AUTOBEST 2021” mint „Európa legjobb autó vétele 2021” díjat. Az elérhető legfejlettebb vezetősegítő asszisztens rendszerek integrálása révén a SEAT Leon kategóriájában biztonság terén is a legjobbak között szerepel, melyről az EuroNCAP törésteszteken is tanúbizonyságot tett. Népszerűségét csak növeli, hogy több karosszéria változatban és a legkorszerűbb hatásláncokkal érhető el, beleértve a plug-in hibrideket is.


Galéria

A többi képért kattintson a képre!



E.ON Férfi OB I.

Honvéd - Tigra-Zf-Eger

2022. nov. 05. 16:30

E.ON Férfi OB I.

BVSC-Zugló - Genesys OSC Újbuda

2022. nov. 19. 19:15

Split, Eb: a férfidöntő és az éremátadás képei (Fotók: Kovács Anikó)
Split, Eb: a döntő előtti utolsó átmozgató edzés (Fotók: Dobos Sándor)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok